Wasbare beschermingsproducten

Wasbare beschermingsproducten

MMC zorgt voor uw rust

MMC heeft zich gespecialiseerd in de productie van wasbare beschermingsproducten. MMC voldoet aan de vraag van de meest veeleisende klanten en streeft naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen op de markt. 

CE-label, ISO 9001, brandveiligheid, Oeko-tex klassen1&2, wasbaar op 95°, … allemaal eigenschappen (= troeven) die wij als standaard beschouwen voor een dergelijk product.

We zetten in op innovatie en gebruiken de meest geavanceerde textiel technologieën om te anticiperen op de marktbehoeften en het welzijn van U, onze klant.

We letten op uw gezondheid

MMC presenteert haar nieuwste lancering: een nieuw assortiment wasbare beschermingsproducten die ons huidige assortiment matrassen en dekbedden aanvullen.

Onze nieuwe productlijn voor de wasbare beschermingsproducten is ontstaan als reactie op de COVID-19-crisis. Sinds de uitbraak in maart 2020 heeft deze wereldwijde gezondheidscrisis geleid tot een ongekend tekort aan medische wasbare producten.

In een poging tot een zo groot mogelijke samenwerking om de precaire situatie waarmee zorgverleners tijdens hun strijd tegen COVID-19 worden geconfronteerd, heeft MMC haar technologie geheroriënteerd om herbruikbare kleding te kunnen maken. Door een waterbestendige en ademende stof als basis te gebruiken (al toegepast in bedbescherming), hebben we mede dankzij de inzet van verschillende ziekenhuizen in ons land basis beschermingskleding kunnen produceren.

Onze expertise op het gebied van textiel, dekbedden en matrassen, evenals onze passie voor innovatie en klant- en consumentgerichtheid, hebben ertoe geleid dat we de leiding hebben genomen over dit nieuwe project ter ondersteuning van de gezondheidssector en de samenleving.